Per què treballar amb Actia? 

         La nostra missió és oferir-te el millor servei de subministrament de Xina. Ens convertim en el teu equip de compres, t’evitem problemes, t’assegurem la millor qualitat de producte i optimitzem els teus recursos.

 

 

Experiència

Més de 20 anys treballant amb empreses xineses avalen el nostre equip multidisciplinar amb els millors resultats.

Connexions

Una àmplia xarxa de contactes amb proveïdors asiàtics ens ofereixen sempre la garantia de la producció més optima.
 

Compromís

El teu èxit és els nostre èxit. Compromesos en entregar-te sempre el teu producte al lloc i temps acordats i amb la qualitat pactada.

Rigurositat

El nostre protocol garanteix el major estàndard de qualitat i ens permet anticipar problemes i evitar imprevistos

Transparència

Propers a tu durant tot el procés per tal que estiguis sempre informat de cada pas i sàpigues amb qui treballes en tot moment..

Visió

Busquem el llarg termini ales nostres relacions amb clients i proveïdors. La satisfacció de totes les parts és l’èxit del projecte.


NOSaltres

El nostre equip és el teu equip

 
quienes_somo.jpg

Els professionals que formem Actia tenim vocació de partners per als nostres clients i no de simples intermediaris.

Ens involucrem en cada projecte i assumim els teus objectius com a propis. Definim sempre la manera més eficient d’aconseguir uns resultats que superin les teves expectatives. 

Els nostre equip multidisciplinar reuneix especialistes en les àrees de localització de proveïdors, negociació de condicions de compra, supervisió de procediments productius, controls de qualitat, logística i assessoria legal i financera. 

 

 


Vols saber més sobre l’ànima d’Actia?

Inma Robles  |  F. Xavier Bis


LA NOSTRE HISTÒRIA

Més de 20 anys treballant amb Àsia

Inicis

Iniciem la nostra experiència amb el mercat xinès el 1997 amb la gestió d’una amplia gamma de productes amb finalitats promocionals al mercat de destí

2001

Consolidem l’equip i el projecte i neix Actia com a empresa de gestió integral de subministrament de Xina i fabricacions específiques al gegant asiàtic.

Actualitat

Treballem amb un complert equip de compres al servei dels nostres clients. Aquests més de 20 anys treballant amb Xina ens han permès d’entendre a la perfecció la seva particular manera de fer negocis.